• Naziv MSZ-LN35VG2/MUZ-LN35VG2
  • Znamka MITSUBISHI ELECTRIC
  • Energijski razred do A+++
  • Opis Doživetje razkošja

Opis

Edinstvena klimatska naprava MSZ-LN35VG2/MUZ-LN35VG2 na trgu, tako na pogled kot funkcijsko. S pomočjo infrardečega senzorja imenovanega “I see sensor” zazna ljudi v prostoru in prilagaja ter usmerja zračni tok glede na prisotnost. Dvojne lamele zrak avtomatsko usmerijo na pravo mesto ob pravem času.

Ohišje notrane enote je ravne linije in v posebnih lesketajočih se barvah, kar pritegne pozornost in pričara doživetje razkošja, predvsem pa čist zrak. Plasma Quad tehnologija filtracije omogoča odstranjevanje mikroskopsko majhnih delcev (PM 2.5) ter virusov in bakterij. Ne le ohišje, tudi vitalni deli notranje enote, so premazani s patentiranim premazom, kar preprečuje nalaganje prahu in posledično manj čiščenja.

S to klimatsko napravo uživate, prihranite energijo in izstopate, tako zaradi njene kvalitete kot izgleda. Učinkovito hladi in ogreva manjše prostore.

HLAJENJE
Nazivna moč: 3.5 kW
Energijski razred: A+++
Min. raven hrupa notranje enote (zvočni tlak): 19 d(B)A
Območje delovanja (zunanja temp.): (-10~+46) °C
Wi-Fi povezljivost: DA

GRETJE
Nazivna moč: 4.0 kW
Energijski razred: A+++
Min. raven hrupa notranje enote (zvočni tlak): 19 d(B)A
Območje delovanja (zunanja temp.): (-15~+24) °C
Wi-Fi povezljivost: DA

Brezplačen posvet

Preko spodnjega obrazca se prijavite na brezplačen posvet glede nakupa klimatske naprave. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali v najkrajšem možnem času.