O podjetju

O podjetju Ekofit

Ekipa s 25 let izkušenj

Podjetje Ekofit sestavlja ekipa sodelavcev s 25 letnimi izkušnjami na področju prezračevanja, ogrevanja in hlajenja domov in poslovnih prostorov. 

Stremimo k ohranjanju zdravja vašega doma, zato si prizadevamo, da ponujamo visoko kakovostne naprave, od priznanih proizvajalcev.

Strankam stojimo ob strani od prvega stika pa do končne namestitve sistemov v vaš dom.

Ker želimo, da vaš dom ostane zdrav, se srečamo tudi ob rednih servisih, ki napravam podaljšujejo življenjsko dobo, vam pa prinašajo popolno udobje bivanja.

Velik poudarek dajemo tudi 24 urni asistenci, saj želimo našim strankam zagotavljati podporo in s tem izkazati hvaležnost za zaupanje.

Zgodovina

Ekofit je mlado podjetje, ki ga sestavlja ekipa sodelavcev s kar 25 letnimi izkušnjami na področju ogrevanja, prezračevanja in klimatizacije na Štajerskem.

Misija

Zagotoviti strokovno opravljene storitve na področju zdravja vašega doma. Ob tem pa želimo s strankami dolgoročen odnos s katerim vzdržujemo udobnost bivanja.

Vizija

Postati prva izbira na področju prodaje, montaže in vzdrževanja visokokakovostnih toplotnih črpalk, klimatskih naprav in prezračevalnih sistemov v Sloveniji.

Zaupanja vredni partnerji

Vrhunske znamke

Strankam želimo dostaviti le najboljše, zato pri Ekofitu zaupamo le najboljšim in uveljavljenim znamkam na področju toplotnih črpalk, prezračevanja in klimatskih naprav.

Tukaj smo za vas

Kontaktirajte nas

Ekipa Klimafit je z veseljem na voljo za vaša vprašanja. Kontaktirate nas lahko preko spodnjega obrazca. Odzovemo se v najkrajšem možnem času.

    Kontakt