Hlajenje

HLAJENJE

Klimatske naprave

Klimatske naprave nam v poletnih mesecih lajšajo neznosno vročino, v prehodnih mesecih nas ob večerih velikokrat ogrejejo, v nekaterih primerih pa so uporabljene za dogrevanje v kombinaciji z ostalimi grelnimi sistemi.

Čistejši zrak

Pri nas najdete najsodobnejše klimatske naprave, ki s posebnim sistemom filtracije poskrbijo za čistejši zrak v prostoru.

Tiho delovanje

Zaradi tihega delovanja lahko klimatske naprave kupljene pri nas brez skrbi namestite v spalne prostore saj ne motijo vašega spanca.

Optimalna temperatura

S klimatsko napravo vam je zagotovljena optimalna temperatura v prostorih za različne namene.

Optimalna vlažnost

Klimatske naprave zagotavljajo optimalno vlažnost v prostoru, ki odpravlja občutek težkega zraka in preprečuje nastajanje plesni.

hlajenje klimatske naprave Klimafit

Idealna rešitev za hlajenje vašega doma

Hlajenje

Klimatske naprave

Velik razpon delovanja

Udobna rešitev za hlajenje in ogrevanje saj je razpon delovanja klimatskih naprav možen od +46°C do -25 °C.

Oddaljen nadzor

Sodobna tehnologija izbranih klimatskih naprav omogoča oddaljen nadzor nad delovanjem klimatske naprave.

Rešitve za večje prostore

Ponujamo vam možnost namestitve klimatskih sistemov v stavbe z večjimi in večimi prostori.

Brezplačen posvet

Preko spodnjega obrazca se prijavite na brezplačen posvet glede nakupa klimatske naprave. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali v najkrajšem možnem času.

  hlajenje klimatske naprave Klimafit

  Izbira klimatske naprave

  Pomembno je, da klimatsko napravo izberete na podlagi vaših življenskih potreb. Naši svetovalci so vam na voljo za vsa nadaljna vprašanja, saj želimo, da skupaj najdemo optimalno rešitev za vaše prostore.

  Vrhunska kakovost

  Svetovanje na podlagi posameznikovih potreb

  Zaupanja vredni ponudniki

  Rešitev za večje prostore

  Moč klimatske naprave je odvisna od veliko dejavnikov, kot so velikost prostora, izolacije, steklenih površin, regije v kateri se objekt nahaja,…

  Z ustrezno močjo klimatske naprave v prostoru se lahko zmanjša glasnost delovanja in poveča učinkovitost delovanja.

  Zato imamo pri Klimafitu za vas na voljo ekipo strokovnjakov, ki vam svetuje na podlagi vaših podatkov.

  Seveda! Vendar pri Klimafitu to odsvetujemo. Iz prakse lahko povemo, da ob tem prihaja do veliko zapletov, ki včasih pripeljejo tudi do dodatnih stroškov. Naš nasvet je, da montažo prepustite izkušenim monterjem, ki za sabo pustijo prostor, kot je bil pred prihodom. Ob tem pa vam velja garancija na montažo 2 leti.

  Servis klimatske naprave ni obvezen, vendar s tem tvegate dobro učinkovitost nameščene naprave. Obisk serviserja pa lahko omejite na le 1x letno, če boste v vmesnem času poskrbeli za osnovno čiščenje, kot je brisanje prahu iz naprave.

  Klimatske naprave so sestavljene iz različnih delov, ki se lahko po letih uporabe razrahljajo ali celo obrabijo. Za preprečitev te težave je pomembno vzdrževanje in letni servis, ki je priporočen vsaj 1x na leto za klimatske naprave v stanovanjih in hišah in 2-4x letno za poslovne prostore, odvisno od pogostosti uporabe.

  Ventilatorji v osnovi mešajo zrak v prostoru, zato lahko dobimo občutek, da so prostor dejansko ohladili vendar temu ni tako. Klimatske naprave pa so namenjene temu, da v prostor dejansko vnesejo zrak, ki je nižje temperature. Sodobne klimatske klime niso namenjene samo klasičnemu hlajenju ampak so nadgrajene z različnimi funkcijami, kot so: filtracija prašnih delcev, ionizacija, sušenje zraka, odstranjevanje neprijetnih vonjav in mnogo več.

  25+ let izkušenj

  350+ rednih strank

  10.000+ montaž

  Celovita rešitev v 4 korakih

  Pri nas smo vam na voljo od prvega klica do prvega vklopa naprave in še naprej.

  Svetovanje
  01
  Svetovanje
  Pred nakupom klimatske naprave vam z veseljem svetujemo. Na podlagi vaših potreb, skupaj poiščemo idealno rešitev.
  Dobava
  02
  Dobava
  Za vas dobavimo klimatske naprave vrhunske kakovosti, preverjenih ponudnikov, kot so Madea, Daikin, Mitshubisi in Toshiba.
  Montaža
  03
  Montaža
  Naši mojstri z veseljem poskrbijo za montažo. Optimalna namestitev naprave je posebej pomembna za doseganje visoke učinkovitosti klimatske naprave.
  Vzdrževanje_Servis
  04
  Servis
  Poskrbimo tudi za servis klimatskih naprav, ki je za dolgo življensko dobo naprave priporočljivo opraviti vsaj 1x letno.

  Informacije iz prve roke

  Mnenja zadovoljnih uporabnikov

  Pogosta vprašanja in odgovori

  Montaža v osnovi zajema enostavna nadometna dela z nadometnimi ali podometnimi kanali do 5 m razdalje med notranjo in zunanjo enoto klimatske naprave z enim prebojem stene.

  • Namestitev zunanje enote klimatske naprave na fasado do višine 5 metrov od tal, montaža na balkon ali pod okensko polico.
  • Izdelava plinske in elektro povezave med zunanjo in notranjo enoto do 5 m z nadometnimi ali podometnimi kanali.
  • Odvod kondenza iz notranje enote klimatske naprave in zunanje enote klimatske naprave.
  • Namestitev notranje enote klimatske naprave.
  • Priklop na obstoječe električno omrežje.
  • Namestitev nosilne konzole za zunanjo enoto.
  • Polnenje.
  • Zagon naprave.
  • Kakovostni drobni material, potreben za montažo.

  V primeru okvare klimatske naprave same ali montaže smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki  041 677 527

  Garancija na izdelke je določena s strani proizvajalca (običajno 2 leti). Prav tako je garancija na izvedeno montažo, ki jo izda podjetje Klimafit in traja 2 leti. V primeru rednega servisiranja naprave pri naših serviserjih, je na storitve po izteku garancije mogoče pridobiti popust za redne stranke.

  Za možnosti plačila se prosimo obrnite na svetovalca ali nas kontaktirajte preko kontaktne forme.

  Pri Klimafitu nam je pomembno, da so naše stranke zadovoljne, zato je za vas na voljo 24-urna podpora v primeru tehničnih težav z napravami kupljenimi pri nas. Ob tem pa vam po nakupu nudimo tudi redne servise in vzdrževanje naprav, s čemer povečamo življensko dobo in učinkovitost naprav.