• Naziv MSZ-EF35VGK/MUZ-EF35VG
  • Znamka MITSUBISHI ELECTRIC
  • Energijski razred do A+++
  • Opis Lepši zrak v prostoru

Opis

Klimatska naprava MSZ-EF35VGK/MUZ-EF35VG, ki je postala oblikovalsko dovršen del opreme prostora, hkrati zagotavlja varčno klimatizacijo z invertersko kontrolo delovanja, prilagaja moč delovanja glede na potrebe in tako avtomatsko zagotavlja idealno toplotno udobje v manjših bivalnih in delovnih prostorih. Uporablja se tako za hlajenje kot ogrevanje prostorov, saj ohlaja do -10 °C zunanje temperature, ogreva pa do -15 °C. Upravljanje prek daljinskega upravljalnika je enostavno in zagotavlja popoln nadzor nad vsemi funkcijami delovanja.

Vsebuje filter z visoko oksidativno močjo s katerim nevtralizira bakterije, viruse, alergene in neprijetne vonjave ter filter s srebrovimi ioni. Z vgradnjo opcijskega Wi-Fi vmesnika postane klimatska naprava povezljiva z MelCloud mobilno aplikacijo in lahko jo upravljamo tudi na daljavo. Povratek v prijeten prostor tako naredimo popoln.

HLAJENJE
Nazivna moč: 3.5 kW
Energijski razred: A+++
Min. raven hrupa notranje enote (zvočni tlak): 21 d(B)A
Območje delovanja (zunanja temp.): (-10~+46) °C
Wi-Fi povezljivost: DA

GRETJE
Nazivna moč: 4.0 kW
Energijski razred: A++
Min. raven hrupa notranje enote (zvočni tlak): 21 d(B)A
Območje delovanja (zunanja temp.): (-15~+24) °C
Wi-Fi povezljivost: DA

Brezplačen posvet

Preko spodnjega obrazca se prijavite na brezplačen posvet glede nakupa klimatske naprave. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali v najkrajšem možnem času.