Ogrevanje

Ogrevanje

Toplotne črpalke

Učinkovite, varčne in okolju prijazne.

Toplotne črpalke so odlična rešitev za ogrevanje in hlajenje pri novogradnjah, sanacijah ali za zamenjavo obstoječega grelnega sistema. Je energetsko najučinkovitejši način ogrevanja, saj za proizvajanje energije uporablja obnovljiv vir energije.

Prihranek denarja

Stroški ogrevanja s toplotno črpalko so lahko zaradi načina pretvarjanja toplote nižji od 30, v najboljšem primeru pa kar 75 %.

Ogrevanje prihodnosti

Vse več gospodinjstev se odloči za namestitev toplotne črpalke, saj je trajnostna izbira, investicija pa se povrne že v nekaj letih.

Naravi prijazno

Toplotne črpalke so priljubljene predvsem zato, ker za svoje delovanje uporabljajo obnovljivo energijo, kar pomeni, da s to vrsto ogrevanja skrbimo za naravo.

Visoka učinkovitost

Kakovostna toplotna črpalka lahko prinese visoko učinkovitost tudi v starejših objektih, večjo pri novogradnjah, največjo pa pri pasivnih hišah.

Idealna rešitev za ogrevanje vašega doma

Ekofit

Toplotne črpalke

Bogata izbira toplotnih črpalk

Pri nas je na voljo bogata ponudba toplotnih črpalk priznanih proizvajalcev, kot sta Daikin in Mitsubishi za vse vrste objektov.

Paket udobja

Novejše tehnologije so pripeljale do učinkovitosti toplotnih črpalk pri ogrevanju in hlajenju v enem.

Ogrevanje sanitarne vode

Za še večje udobje doma, je na voljo ogrevanje sanitarne vode s sistemom toplotne črpalke.

Ekosklad

Subvencija Ekosklada

Zaradi okoljske naravnanosti, toplotne črpalke izpolnjujejo pogoje za prijavo za subvencioniranje iz Eko sklada.

Ekofit

Podpora

Ker cenimo vaš čas, vam pri izpolnjevanju vloge pri Ekofitu v tem postopku stojimo ob strani.

Eko Sklad

Kako do subvencije?

Toplotna črpalka je lahko subvencionirana iz Eko Sklada. Za oddajo vloge obiščite njihovo uradno spletno mesto.

Višina subvencije do 50%

Svetovanje

Prijavi se na brezplačen posvet

  Izbira toplotne črpalke

  Izbira toplotne črpalke

  Pomembno je, da toplotno črpalko izberete na podlagi vaših življenjskih potreb. Naši svetovalci so vam na voljo za vsa nadaljna vprašanja, saj želimo, da skupaj najdemo optimalno rešitev za vaše prostore.

  Vrhunska kakovost storitev in proizvodov

  Svetovanje na podlagi posameznikovih potreb

  Zaupanja vredni ponudniki

  Ponujamo rešitve tudi za večje prostore

  Toplotne črpalke absorbirajo toploto iz zunanjega zraka in jo učinkovito pretvorijo za ogrevanje vašega doma. Za delovanje porabijo relativno majhno količino električne energije, zaradi česar so cenejše za delovanje kot običajni grelni sistemi kot so npr. peč na kurilno olje ali zemeljski plin.

  Kot vsi sistemi za ogrevanje hlajenje in prezračevanje se tudi velikost toplotne črpalke razlikuje glede na vaše osebne potrebe. Naši svetovalci običajno z obiskom vašega doma poda oceno, katero velikost potrebujete. Velikost toplotne črpalke se meri v tonah – večja kot je tonaža, večji je sistem.

  Toplotne črpalke so lahko zelo učinkovite, če so nameščene in delujejo pravilno. Standardi minimalne učinkovitosti toplotnih črpalk so vedno višji, zato je tak način ogrevanja zagotovo pravilna izbira.

  Tako kot moč se bodo stroški toplotne črpalke razlikovali glede na vaše potrebe. Priporočamo pa, da pri izbiri toplotne črpalke ne sklepate kompromisov na področju kakovosti in namestitve. Izvajalec lahko ponudi nižjo ponudbo, vendar morda ne bo opravil dela po vaših standardih. Toplotna črpalka je velika naložba (tako kot vsak sistem ogrevanja), vendar je potrebno vedeti, da se zaradi učinkovitosti investicija velikokrat povrne veliko hitreje kot pri ostalih sistemih ogrevanja.

  25+ let izkušenj

  350+ rednih strank

  10.000+ montaž

  Celovita rešitev v 4 korakih

  Pri nas smo vam na voljo od prvega klica do prvega vklopa naprave in še naprej.

  Svetovanje
  01
  Svetovanje
  Investicija v nov način ogrevanja, prezračevanja ali ohlajanja je pomembna odločitev. Zato se vam naši svetovalci posvetijo in za vas pripravijo personalizirano ponudbo, v kateri so v obzir vzete vaše navade in način življenja.
  Dobava
  02
  Dobava
  Zakaj bi se vi ukvarjali z dostavo naročenih naprav, ko pa imate toliko drugih obveznosti. To prepustite nam. Mi pa vam zagotavljamo hitro in varno dostavo naročenega blaga.
  Montaža
  03
  Montaža
  Kakovostne naprave zahtevajo kakovostno montažo. Mi smo tukaj, da jo izvedemo. Naša ekipa vam zmontira vse naprave kupljene pri nas. Prostor pa po montaži pusti takšen, kot je bil pred prihodom.
  Vzdrževanje_Servis
  04
  Vzdrževanje
  Za dolgo življenjsko dobo naprav je pomembno, da so dobro vzdrževane. Zato so pri nas na voljo redni servisi, ki bodo izvedeni s strani serviserjev z dolgoletnimi izkušnjami.

  Informacije iz prve roke

  Mnenja zadovoljnih uporabnikov

  Pogosta vprašanja in odgovori

  Montaža v osnovi zajema enostavno postavitev zunanje enote toplotne črpalke in enostavno namestitev notranje enote do 5 m razdalje med notranjo in zunanjo enoto s prebojem stene.

  • do 5 m instalacije izolirane cevi
  • postavitev naprave na obstoječ temelj ali na konzolo
  • preboj skozi lahko steno
  • povezava toplotne črpalke z izmenjevalcem toplote
  • priklop električnega dovodnega kabla na zunanjo enoto
  • zagon s preizkusnim delovanjem

  V primeru okvare toplotne črpalke same ali montaže smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki  041 677 527

  Garancija na izdelke je določena s strani proizvajalca (običajno 2 leti). Prav tako je garancija na izvedeno montažo, ki jo izda podjetje Klimafit in traja 2 leti. V primeru rednega servisiranja naprave pri naših serviserjih, je na storitve po izteku garancije mogoče pridobiti popust za redne stranke.

  Za možnosti plačila se prosimo obrnite na svetovalca ali nas kontaktirajte preko kontaktne forme.

  Pri Klimafitu nam je pomembno, da so naše stranke zadovoljne, zato je za vas na voljo 24-urna podpora v primeru tehničnih težav z napravami kupljenimi pri nas. Ob tem pa vam po nakupu nudimo tudi redne servise in vzdrževanje naprav, s čemer povečamo življensko dobo in učinkovitost naprav.

  Klimafit Prezračevanje hlajenje ogrevanjena na enem mestu

  Ekofit

  Celovita rešitev za kakovostno bivanje

  Pri Ekofitu se zavedamo kako pomembno je, da lahko strankam ponudimo vse na enem mestu. Zato smo sestavili ekipo strokovnih delavcev s 25 leti izkušenj, ki so vaši sopotniki pri izbiri ogrevanja, prezračevanja in hlajenja vašega doma, delovnih prostorov ali večjih poslovnih objektov.

  Za vas pripravimo ponudbo, ki je pripravljena na podlagi vašega življenjskega sloga in potreb ob tem pa vam stojimo ob strani in smo vam na voljo za vsa vprašanja.

  Odnos s stranko je na prvem mestu zato ne skrbite, za vaš objekt poskrbimo, kot bi za svojega.

  • Zanesljivost
  • Učinkovitost
  • Garancija
  • Kakovost
  • Izkušnje
  • Trajnost

  25 let

  izkušenj!

  Vrhunske rešitve

  za vaš dom